?max-results=10">Sports
');
    ?orderby=published&alt=json-in-script&callback=mythumb\"><\/script>");
?max-results=10">Business
');
    ?orderby=published&alt=json-in-script&callback=mythumb1\"><\/script>");

Popular Posts

Most Popular

Μπορεί  ο γιατρός σας να σας απαγόρευσε την κατανάλωση του αλκοόλ ,αλλά πάντα υπάρχει τρόπος για μικροζαβολίες .Ουσιαστικά μη φοβάστε γιατί το αλκοόλ θα εξατμιστεί αλλά θα προσδώσει ένα ιδιαίτερο άρωμα στη μακαρονάδα σας
.



Υλικά
  • 1 πακέτο πένες
  • 1 κονσέρβα τόνο σε λάδι
  • 5 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
  • 3 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο
  • 3 ντομάτες ώριμες, ψιλοκομμένες
  • 1 πιπεριά πράσινη, κομμένη σε κυβάκια
  • ½ φλιτζάνι ούζο
  • 1 κουτ. γλυκού ρίγανη
  • 1 κουτ. γλυκού ζάχαρη
  • 4-5 κλωναράκια μαϊντανό, ψιλοκομμένο
  • 1 πιπερίτσα καυτερή ή λίγο μπούκοβο και λίγη κάπαρη (προαιρετικά)
  •  
Εκτέλεση
Βράζετε τις πένες αλ ντέντε μέσα σε άφθονο αλατισμένο νερό, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας τους. Τις στραγγίζετε.
Στραγγίζετε και τον τόνο από το λάδι της κονσέρβας και τον σπάτε σε μεγάλα κομμάτια.
Σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι σοτάρετε με το ελαιόλαδο την πιπεριά μέχρι να μαλακώσει. Προσθέτετε τον τόνο και το σκόρδο. Σβήνετε με το ούζο. Μόλις εξατμιστεί, ρίχνετε τη ντομάτα και χαμηλώνετε τη φωτιά.
Προσθέτετε τη ρίγανη, τη ζάχαρη και τα υπόλοιπα υλικά. Σκεπάζετε τη σάλτσα γιατί διαφορετικά θα σας πιτσιλίσει όλη την κουζίνα. Σιγομαγειρεύετε για 15 λεπτά και ρίχνετε τον μαϊντανό στο τέλος.
Ενώνετε τις πένες με τη σάλτσα στο μάτι, φέρνοντας δυο-τρεις βόλτες, και σερβίρετε τη μακαρονάδα ζεστή.

Δημοσίευση σχολίου

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.