Υλικά για 4 άτομα
στήθη κοτόπουλο 120 γρ το καθένα
στήθη κοτόπουλο 120 γρ το καθένα
Αλεύρι για το αλεύρωμα
30 γρ βούτυρο
1 και ½ κ.σ ελαιόλαδο
2 φέτες μπέικον ψιλοκομμένες
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 φλιτζάνια καλαμπόκι κατεψυγμένο
1 φλιτζάνι ζωμός κότας
Εκτέλεση
Αλευρώνουμε
ομοιόμορφα το κοτόπουλο .Λιώστε το βούτυρο και το λάδι σε ένα τηγάνι
και βάλτε τα στήθη να ροδίσουν σε μέτρια προς δυνατή φωτιά για 5 λεπτά
από κάθε πλευρά στη συνέχεια βγάλτε τα από το τηγάνι και διατηρήστε τα
ζεστά . Στο ίδιο τηγάνι σοτάρετε το μπέικον και το κρεμμύδι για 5 λεπτά ή
μέχρι το μπέικον να γίνει τραγανό και το κρεμμύδι να μαλακώσει .
Προσθέστε το καλαμπόκι και το ζωμό και αφήστε να βράσουν για 2
-3 λεπτά ανακατεύοντας συνεχώς . Ρίξτε αλάτι στο κοτόπουλο περιχύστε με
τη σάλτσα και σερβίρετε με φέτες μαρούλι και λαχανικά στον ατμό και
φασολάκια στον ατμό
Διατροφική ανάλυση
| |
Θερμίδες :
|
353 Kcal
|
Ολικά λιπαρά :
|
18 gr
|
Χολεστερόλη :
|
85 mg
|
Νάτριο :
|
- mg
|
Υδατάνθρακες :
|
17 gr
|
Διαιτητικές ίνες :
|
2,5 gr
|
Πρωτεΐνη :
|
30 gr
|
Δημοσίευση σχολίου
Click to see the code!
To insert emoticon you must added at least one space before the code.