?max-results=10">Sports
');
    ?orderby=published&alt=json-in-script&callback=mythumb\"><\/script>");
?max-results=10">Business
');
    ?orderby=published&alt=json-in-script&callback=mythumb1\"><\/script>");

Popular Posts

Most Popular

Αρωματισμένες με λεβάντα, δεντρολίβανο, μαστίχα και άλλα αιθέρια έλαια από ελληνικά βότανα, οι βιολογικές αυτές σοκολάτες έχουν λεπτή γεύση και γοητευτικά αρώματα. Παρασκευάζονται με σοκολάτα ποιότητος και ακατέργαστη καλαμοζάχαρη με την τεχνογνωσία της παλιάς σοκολατοποιίας "Κοχύλι" του Λουτρακίου.

Η εταιρεία Κoχύλι Ι.Κ.Ε είναι μία Ελληνική Οικογενειακή επιχείρηση, που βασίζεται σε ηθικές αρχές και αξίες.
Έχει εστιάσει στην παραγωγή υψηλής ποιότητας προϊόντων σοκολάτας, έχοντας ως βασικούς στόχους την καινοτομία, την υψηλή ποιότητα των προϊόντων και την συνεχή ανάπτυξη.

Η έδρα της επιχείρησης βρίσκεται στο Λουτράκι Κορινθίας στις ιδιωτικές της εγκαταστάσεις. Πρόκειται για μία μοντέρνα μονάδα η οποία πληρεί όλες τις προϋποθέσεις και διατάξεις που ορίζονται βάσει HACCP. Επιπρόσθετα η εταιρεία διασφαλίζει την υψηλή ποιότητα των προϊόντων ακολουθώντας αυστηρούς κανόνες υγιεινής και τηρώντας αρχείο ISO 22000:2005. Επίσης, η εταιρεία ελέγχεται τακτικά και πιστοποιείται για τα βιολογικά είδη που παράγει από τον Φορέα «Q-Ways» Διαδρομές Ποιότητας. Σύντομα θα έχουμε και την πιστοποίηση Kosher.

Η εταιρεία  έχει επίσης βραβευτεί με «Βραβείο Καινοτομίας» από το Επιμελητήριο Κορινθίας το 2007, και με το βραβείο καλύτερου «brand» προϊόντος στην έκθεση Γεύση και Ζωή 2012.
Η εταιρία δραστηριοποιείται στον χώρο τον τροφίμων χωρίς ζάχαρη τα τελευταία 7 χρόνια φέρνοντας πλήθος καινοτομιών.

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.