?max-results=10">Sports
');
    ?orderby=published&alt=json-in-script&callback=mythumb\"><\/script>");
?max-results=10">Business
');
    ?orderby=published&alt=json-in-script&callback=mythumb1\"><\/script>");

Popular Posts

Most Popular

Τα Φαρμακευτικά Εργαστήρια Cana, από τον Ιούνιο, ανέλαβαν τη διανομή και τη διαχείριση της κυκλοφορίας των προϊόντων χωρίς γλουτένη Glutafin, στην ελληνική αγορά.

Παράλληλα με την εκπροσώπηση των προϊόντων χωρίς γλουτένη Schär, η εταιρεία Cana, αναλαμβάνοντας τη διανομή της σειράς προϊόντων Glutafin, εμπλουτίζει συνεχώς το χαρτοφυλάκιο της με προϊόντα ελεύθερα γλουτένης.

Η σειρά Glutafin περιλαμβάνει ψωμί για τοστ, αλεύρι, ζυμαρικά και μπισκότα ελεύθερα γλουτένης. Τα Glutafin, διατίθενται σε επιλεγμένα καταστήματα λιανικής πώλησης τροφίμων και σε φαρμακεία σε όλη την Ελλάδα. Το δίκτυο διανομής επεκτείνεται συνεχώς και προστίθενται σημεία πώλησης σε όλη τη χώρα.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος των Φαρμακευτικών Εργαστηρίων Cana κ. Κώστας Κανάρογλου δήλωσε σχετικά: «Ένας διεθνής συνεργάτης μας αποδεικνύει έμπρακτα την εμπιστοσύνη του στα Φαρμακευτικά Εργαστήρια Cana, ενισχύοντας και διευρύνοντας τη συνεργασία μας. Η επέκταση της συνεργασίας αυτής, είναι καρπός του κοινού μας στόχου: να διευκολύνουμε συνεχώς την πρόσβαση όσων πάσχουν από κοιλιοκάκη καθώς και όσων επιλέγουν τη διατροφή χωρίς γλουτένη, στα προϊόντα ελεύθερα γλουτένης».


Τα Φαρμακευτικά Εργαστήρια Cana είναι μια ελληνική εταιρεία που από την ίδρυση της το 1928, με συνέπεια και υψηλό αίσθημα ευθύνης, παρασκευάζει και διαθέτει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων υγείας στην ελληνική αγορά, αποτελώντας τον έμπιστο συνεργάτη μεγάλων πολυεθνικών, φαρμακευτικών εταιριών. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στους τομείς του φαρμάκου, του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού, των προϊόντων φροντίδας υγείας, της ειδικής και κλινικής διατροφής και της βρεφικής φροντίδας με μια ομάδα έμπειρων εργαζομένων που υποστηρίζουν την παραγωγή, την προώθηση και τη διανομή των προϊόντων της Cana. Η αφοσίωση στην επαγγελματική ηθική, τη διαφάνεια και τη διασφάλιση της υψηλής ποιότητας σε όλο τα φάσμα των δραστηριοτήτων της εταιρείας είναι ο βασικός άξονας της πολυετούς πορείας της Cana.
Πηγή: health.in.gr
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.