?max-results=10">Sports
');
    ?orderby=published&alt=json-in-script&callback=mythumb\"><\/script>");
?max-results=10">Business
');
    ?orderby=published&alt=json-in-script&callback=mythumb1\"><\/script>");

Popular Posts

Most Popular

Νέα μέθοδος ανέστρεψε τον διαβήτη τύπου 1 σε μεγάλο ποσοστό ποντικών που δεν ήταν παχύσαρκοι και μόλις είχαν εμφανίσει τη νόσο.

Επιστήμονες που ανέστρεψαν τον διαβήτη τύπου 1 σε ποντικούς, δήλωσαν ότι τα αποτελέσματά τους, μελλοντικά, θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε νέους δρόμους που θα βοηθήσουν ανθρώπους που πάσχουν από τη νόσο.

Στην έρευνα, ερευνητές του University of Cincinnati, ανακάλυψαν ότι χρησιμοποιώντας το αντίσωμα UT18 για τη διέγερση του μορίου TLR4 εμπόδισαν τα Τ-κύτταρα να επιτεθούν στα βήτα κύτταρα.

Η μέθοδος ανέστρεψε τον διαβήτη τύπου 1 σε μεγάλο ποσοστό ποντικών που δεν ήταν παχύσαρκοι και μόλις είχαν εμφανίσει τη νόσο, σύμφωνα με την έρευνα που παρουσιάζεται την τρέχουσα εβδομάδα στο συνέδριο της American Diabetes Association, στο Σαν Φρανσίσκο.
Ο ερευνητής, Dr. William Ridgway, δήλωσε ότι κλειδί για την αναστροφή του διαβήτη τύπου 1 σε ποντικούς είναι να αντιμετωπιστεί η νόσος στην εμφάνισή της.

Σημείωσε, ότι το παράθυρο ευκαιρίας για αγωγή θα είναι ενδεχομένως μακρύτερο σε ανθρώπους, αλλά παρόλα αυτά σχετικά σύντομο. Ωστόσο, ευρήματα ερευνών σε πειραματόζωα συχνά δεν επαληθεύονται σε δοκιμές που πραγματοποιούνται σε ανθρώπους.
Η νέα προσέγγιση είναι διαφορετική από τις περισσότερες προσπάθειες καταπολέμησης του διαβήτη 1 στο ότι δεν στοχεύει άμεσα τα Τ-κύτταρα, δήλωσε ο Ridgway.

Πρόσθεσε ότι η θεραπεία είναι υποσχόμενη, επειδή ένα φάρμακο έχει ήδη εγκριθεί από το U.S. Food and Drug Administration, ενώ αναπτύσσονται και άλλα φάρμακα.

‘Ερευνες που παρουσιάζονται σε συνέδρια θα πρέπει να θεωρούνται προκαταρκτικές.
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.