?max-results=10">Sports
');
    ?orderby=published&alt=json-in-script&callback=mythumb\"><\/script>");
?max-results=10">Business
');
    ?orderby=published&alt=json-in-script&callback=mythumb1\"><\/script>");

Popular Posts

Most Popular

Πλέον οι παραδοσιακοί ισχυρισμοί ότι η κατανάλωση χυμού από βύσσινα ανακουφίζουν από τα συμπτώματα τις αρθρίτιδας βρίσκουν και επιστημονική βάση. Η θεραπευτική δράση οφείλεται στη παρουσία των ανθοκυανινών και των βιοφλαβονοειδών που περιέχουν.

Το ουρικό οξύ και πιο συγκεκριμένα οι κρυστάλλου του δημιουργούν το βασανιστικό πόνο της ουρικής αρθρίτιδας. Σε ομάδα ατόμων που δόθηκε για ένα μήνα καθημερινά χυμός από βύσσινα 240ml κατάφεραν να μειώσουν τα επίπεδα του ουρικού οξέος στο αίμα.
Το ουρικό οξύ μπορεί να προκαλέσει  προβλήματα τόσο σε αρθρώσεις, όσο και στους νεφρούς και μπορεί να θεωρηθεί ως δείκτης φλεγμονής, αλλά και ως προγνωστικός παράγοντας κινδύνου καρδιαγγειακής νόσου.
Σε άλλη ερεύνα η κατανάλωση χυμού από βύσσινα μείωσε τις πιθανότητες έξαρσης της ουρικής αρθρίτιδας κατά 35% ,ενώ όταν ο χυμός συνδυάστηκε με  Αλλοπουρινόλη τα επεισόδια μειωθήκαν κατά 75%.
 Φυσικά και η κατανάλωση του φρούτου σε έρευνες παρουσίασε μείωση των επίπεδων του ουρικού οξέος όπως έδειξαν τα αποτελέσματα έρευνας του Πανεπιστήμιου της Καλιφόρνια –Davis ,όπου γυναίκες που κατανάλωναν καθημερινά μια μερίδα μόνο κερασιών μείωσαν το ουρικό τους οξύ κατά 15%.

Αλέξανδρος Μουμτζής 
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.