?max-results=10">Sports
');
    ?orderby=published&alt=json-in-script&callback=mythumb\"><\/script>");
?max-results=10">Business
');
    ?orderby=published&alt=json-in-script&callback=mythumb1\"><\/script>");

Popular Posts

Most Popular

Απόφυγε τον αποξηραμένο μαϊντανό ή τους κύβους στα πιάτα σου. Υπάρχει τρόπος να καθαρίσεις, να ψιλοκόψεις και να αποθηκεύσεις με ασφάλεια το μαϊντανό, ώστε να διατηρηθεί φρέσκος.
• Βούτηξε το ματσάκι μαϊντανό σε ένα μπολ με κρύο νερό και κρατώντας τα κοτσάνια του, κάνε μικρές κινήσεις πάνω και κάτω, ώστε η βρωμιά να πέσει στον πάτο.

• Βγάλε το μαϊντανό από το μπολ και τίναξέ τον, για να φύγει το περίσσιο νερό.

• Τύλιξε μαλακά το βότανο σε ένα απορροφητικό χαρτί.

• Χρησιμοποίησε ένα μαχαίρι του σεφ για να «ξυρίσεις» τα φύλλα που χρειάζεσαι τη δεδομένη στιγμή, μετακινώντας τη λεπίδα από τα κοτσανάκια προς τα φύλλα.

• Ξεχώρισε τα φύλλα που έκοψες από τα μικρά και σκληρά κοτσανάκια και κόψε σε μικρά κομμάτια, χωρίς να τα πιέζεις.

• Για να ψιλοκόψεις καλύτερα, κάνε κοφτές κινήσεις με το μαχαίρι προς τα εμπρός και πίσω.

Τύλιξε σε απορροφητικό χαρτί τον υπόλοιπο μαϊντανό, βάλε τον σε μια πλαστική σακούλα αποθηκεύσεις και διατήρησέ τον στην κατάψυξη έως πέντε ημέρες.
Πηγή: http://www.faysbook.gr
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.