?max-results=10">Sports
');
    ?orderby=published&alt=json-in-script&callback=mythumb\"><\/script>");
?max-results=10">Business
');
    ?orderby=published&alt=json-in-script&callback=mythumb1\"><\/script>");

Popular Posts

Most Popular

Με άρωμα ούζου και φρούτων σε ένα μπουκάλι!



Ένα ποτό που κλείνει μέσα του όλη τη φρεσκάδα και δροσιά του ελληνικού καλοκαιριού και υπόσχεται να απογειώσει τις καλοκαιρινές μας στιγμές. Το απολαμβάνουμε σε τρεις υπέροχες γεύσεις: Πορτοκάλι, Φράουλα και Lime!

SPIRITUZ ORANGE
, με φυσικό χυμό πορτοκαλιού και ανθρακούχο νερό, σε αντίστοιχη χρωματικά πορτοκαλί συσκευασία των 275ml.
Αυτό το καλοκαίρι αφεθείτε σε μια εντελώς διαφορετική εμπειρία ενός έτοιμου προς κατανάλωση κοκτέιλ (RTD) που κρύβει μέσα του τη μοναδικότητα του ελληνικού καλοκαιριού. Αυθεντικό ελληνικό ούζο υψηλής ποιότητας αναμειγνύεται με φυσικό χυμό φρούτων και ανθρακούχο νερό και δημιουργεί το Spirituz, το πρώτο και μοναδικό ελληνικό αλκοολούχο ποτό με βάση το ούζο.
SPIRITUZ STRAWBERRY με φυσικό χυμό φράουλας και ανθρακούχο νερό σε αντίστοιχη χρωματικά φραουλένια συσκευασία των 275ml.
 SPIRITUZ LIME με φυσικό χυμό lime και ανθρακούχο νερό σε αντίστοιχη χρωματικά ανοικτή πράσινη συσκευασία των 275ml.

Απολαυστικό «παιχνίδι» υψηλής ποιότητας ελληνικού ούζου με φυσικό χυμό φρούτου και ανθρακούχο νερό, σε αναλογίες που δεν αλλοιώνουν την αυθεντικότητα του ούζου, αλλά αναδεικνύουν μια διαφορετική εξωτική γευστική πτυχή του.

Με περιεκτικότητα μόνο 4% σε αλκοόλ, το Spirituz πίνεται παγωμένο, αφήνοντας μια φρουτένια και εξωτική γεύση που θα αποτελέσει το σήμα κατατεθέν του φετινού καλοκαιριού και τη δροσερή συντροφιά μας όπου και αν είμαστε στις διακοπές, στην παραλία, σε beach bar ή / και night club ή ακόμη και στο σπίτι μας παρέα με φίλους.

Spirituz…το summer story που θα μας μείνει αξέχαστο!
#summerstory

Ιστοσελίδα www.spirituz.gr

Σελίδα στο Facebook https://www.facebook.com/SpirituzGreece .

Λίγα λόγια για τον Όμιλο Mediterranean Innovative Experience (MEDINNEX P.C.)


Ο Όμιλος Medinnex P.C. εισέρχεται δυναμικά στον κλάδο τροφίμων και ποτών με βάση τη Μεσογειακή Γή και κουλτούρα. Το Spirituz αποτελεί το πρώτο brand προς διάθεση, ενός συνόλου προϊόντων που είναι στη διαδικασία έρευνας και ανάπτυξης πάντα βασισμένα σε ότι το καλύτερο έχει να προσφέρει η Μεσογειακή Γη, με μια καινοτόμα και φρέσκια άποψη.
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.